Zobni aparat za raven nasmeh

Neraven ugriz in posledično tudi nasmeh vsem zbija samozavest. Ampak dandanes poznamo že rešitev za to in to je zobni aparat. S tem lahko nazaj poravnamo naše zobe in tako se našega nasmeha ne bomo rabili več sramovati. Mislim, da ste pa zagotovo že slišali za zobne aparate, saj jih ima že veliko ljudi. Je pa to najboljša rešitev za ravnanje ugriza.

zobni aparat

Neraven nasmeh ima veliko ljudi in se ga tudi sramujejo. To tudi izpodbija našo samozavest. Ampak to se danes da že vse rešiti, saj obstaja za to zobni aparat. Ti aparati so namenjeni ravnanju vašega ugriza. Seveda je najprej potrebno iti k ortodontu, ki vam bo potem aparat predpisal. Ortodont se bo odločil ali rabite stalni zobni aparat ali pa snemljivi. Edina razlika med tema dvema je, da snemljive snamemo pred vsakim obrokom, z stalnim pa kar jemo, saj ga sami ne moremo sneti. Stalne aparate poznamo tudi pod imenom zvezdice in mislim, da smo vsi že videli pri nekom ta aparat. Bo pa kakršen koli aparat pomagal vašim zobom. Kakšnega boste vi imeli je odvisno od ortodonta in od vašega ugriza. Bolj je ugriz ne raven, večja je možnost, da dobite stalni zobni aparat.

Zobni aparat je nujno potreben, če hočete raven nasmeh. Je pa tudi tako, da je pri otrocih aparat popolnoma brezplačen, pri odraslih je pa ga potrebno plačati. Zaradi tega, ker zna to biti zelo drago si ga odrasli v večini sploh ne morejo privoščiti. Zato pa vam polagam na srce, če vam ortodont da v mladih letih aparat ga nosite in če ste starš spodbujajte otroka k nošnji aparata. Da jim potem ne bo žal in bodo se sramovali svojih zobov. Zdaj odlični ortodonti delajo v ambulanti Lux Dental. Boste videli, da bo vaš nasmeh po aparatu odličen.