Zakaj je pomembna kvalitetna izdelava zloženke?

zloženke

Ali veste, da lahko z zloženko ali zgibanko na jasen in prepričljiv način predstavite svoje podjetje ali izdelek?

Zloženke so zbirka, v kateri so zbrane najboljše lastnosti vašega izdelka ali storitve. Največkrat predstavljajo nek prvi stik z možnimi kupci in podjetji, zato je pri izdelavi teh zelo pomembno, da na konkreten in razumljiv način predstavite vse pomembne podatke o vaši storitvi oz. izdelku.

Privlačne zloženke, ki so izdelane kvalitetno, lahko močno vplivajo na vaš produkt, saj lahko kupca s tem prepričate, da je vaša storitev kvalitetna in vredna nakupa.

Zloženke morajo na prvi pogled izgledati privlačno, poleg tega pa morajo vsebovati dobre informacije. Preden začnete razmišljati o njeni zunanjosti je bolje, da se najprej osredotočite na vsebino. Vprašajte se, kaj vse mora vaša zgibanka vsebovati in kaj si želite, da posreduje kupcem.

Dobra informativna zgibanka mora vsebovati vse pomembne osnovne podatke o vaši storitvi (npr. kontaktni podatki, dejavnost itd.). zelo pomembno je, da vašo storitev predstavite na razumljiv način in poudarite njene prednosti. Na zgibanki ne sme biti napisanih preveč podatkov. Raje se izogibajte daljšim opisom, kjer to ni potrebno. Pri Magma Media, vam bo ekipa svetovala, pomagala pri zasnovi in izdelavi vaših zgibank.

Prednosti trgovine:

  • Dostava v samo 24-ih urah
  • Široka ponudba
  • Preverjena kvaliteta in fleksibilnost
  • Ugodna ponudba
  • Največja izbira visokokakovostnih materialov
  • Možnost oblikovanja in kreativnega svetovanja

Tehniko tiskanja se opravi na podlagi tega, ali imate večjo ali manjšo naklado zloženk. Največkrat se uporablja tehnika digitalnega tiskanja (večinoma offset tiskanje). Ponujajo vam cenovno ugoden tisk, tudi pri izdelavi manjših naklad.

Če bi si radi izdelali svoje inovativne zloženke, obiščite njihovo spletno stran, kjer ponujajo zelo ugodno tiskanje že za 0,29 eura na komad ob naročilu za najmanj 300 kosov. Lahko pošljete povpraševanje in tako v zelo kratkem času prejmete informativno ponudbo brez obveznosti.