Ko postane tiskan lepilni trak tudi priročno marketinško orodje

tiskan lepilni trak

Če želite vašo prodajo še povečati izberite tiskan lepilni trak. Morda temu do sedaj niste posvečali večjega pomena, vendar je vsaka omemba vašega podjetja lahko dobra reklama. S tem, ko zapakirate vaše izdelke in ko paket zapusti vaše podjetje gre čez veliko različnih rok in oči. Če izberete tiskan lepilni trak na katerem je ime in logotip vašega podjetja pa bo lahko to imelo samo pozitivne učinke na prodajo. Posledica je namreč ta, da ima vsak, ki bo vsaj za hip videl paket možnost, da ozavesti ime podjetja, ki je natisnjeno na lepilnem traku. S tem si lahko na zelo enostaven način širite prepoznavnost. Poleg teka pa tiskani lepilni trak tudi obogati videz vaših pošiljk.

 tiskan lepilni trak

Tisk na lepilnem traku lahko vsebuje zgolj logotip ali ime, za bolj zahtevne pa se lahko poleg imena in logotipa natisne še morebiten slogan vašega podjetja pa tudi vsi kontaktne podatke. Tako bodo možnosti za vašo prepoznavnost in hitrejši dostop do kontakta še boljše. V podjetju Kamtrade vam bodo vse te želje z veseljem izpolnili. Lahko se pohvalijo s širokim znanjem in izkušnjami iz tega področja, zato nikar ne čakajte in jim posredujte svoje želje, ideje in vprašanja. Potrudili se bodo, da vam kar v najkrajšem času predstavijo in izdelajo najboljšo rešitev za vas. Lepilni trak je tako ob svoji primarni funkciji, torej lepljenju materialov, lahko še učinkovito marketinško orodje.

V podjetju Kamtrade pa najdete še veliko več. Podjetje se ukvarja za razrezom in previjanjem strech folije in sicer s proizvodnjo mini stretch rolic, ročne stretch folije in specifične strojne streč folije. Pri njih pa najdete še vrsto drugih pakirnih izdelkov, ki so potrebni v vsakem podjetju. Tako torej njihov prodajni program zajema poleg strech folij še mehurčkaste folije,, različne lepilne trakove, odvijalce za lepilne trakove in folije, torej vse kar potrebujete za nemoteno pakiranje vaših izdelkov. Na njihovi spleti strani najdete tudi obrazec preko katerega enostavno pošljete povpraševanje in z veseljem vam bodo odgovorili.