Smrekovo mazilo za odpravljanje bolečin

smrekovo mazilo

Smrekovo mazilo je narejeno iz povsem naravnih sestavin. Smreka je iglavec in za iglavce velja, da so najboljši možni stimulans za človeka. To je mazilo, ki pomaga za številne težave, kot so glavoboli, oteženo dihanje, bolečine, napetosti v mišicah, pomirja in krepi imunski sistem. Smrekovo mazilo je eno najučinkovitejših mazil poznanih že od nekdaj, saj so že nekoč smrekovo smolo uporabljali za rane, celjenje, odpiranje in zdravljenje sinusov, težav z dihali in podobno. Smrekove iglice pa so zdrave za uporabo kot čaj pozimi za prehlade, odpravljajo bolečine v grlu. Sveče smrekove iglice pa lahko žvečite zato da dobite C vitamin, ki je najbolj naravne, kar se ga da dobiti in najbolj učinkovit, saj ga dobite direktno iz rastline.

Smrekovo mazilo mora biti dobro narejeno, da je učinkovito. Najprej mora odpreti potre, da lahko globoko prodre skozi kožo in učinkuje na kožo ter tkivo pod njo, drugače ne more biti učinkovito. zato mora vsebovati snovi, ki pore tudi odpirajo.

smrekovo mazilo

Smrekovo mazilo mora biti pravilno narejeno iz pravih sestavin, da lahko je funkcionalno pri poškodbah in bolečinah in običajno so v takih mazilih skrivne sestavine, ki jih ima vsak proizvajalec zase. Te sestavite skupaj s smrekovo smolo dajo tak učinek, da deluje pomirjajoče in protibolečinsko na vseh delih telesa, še posebej se priporoča za sklepe. Smrekovo mazilo boste dobili tako v lekarnah kot drogerijah in na spletu, tak oda ga lahko naročite kar na dom v manjših ali večjih pakiranjih. Odlično je za to, ker običajno ni človeka, ki bi bil na smreko alergičen in ga lahko uporablja prav vsak in če ne bazira na alkoholni osnovi, je odličen tudi za otroke.

Alternativa smreki je lahko še bor, ki ravno tako pomirja, lahko pa uporabljate tudi evkaliptus, ki spada v enako vejo pomirjajočih iglavcev saj enak deluje. Za zunanjo uporabo sta smreka in bor dejansko najbolj uporabna kot mazili.