Rolo vrata so enostavna za uporabo in primerna za vsak objekt

rolo vrata

Iščete trpežna vrata za svojo garažo ali podjetje? Potem so rolo vrata zagotovo prava za vas. Namenjena so predvsem večjim in višjim površinam na industrijskih ali kmetijskih objektih, idealna pa so tudi za vašo garažo.

Garažna in industrijska vrata se morajo ujemati z videzom vaše hiše ali podjetja, ščititi vas morajo pred vlomilci in vremenskimi pojavi, predvsem pa morajo biti enostavna za vzdrževanje in uporabo. Rolo vrata vam nudijo vse to in še več. Narejena so iz visoko kvalitetnega materiala, naročite jih lahko v različnih dimenzijah, na vašo željo pa jih vgradijo na notranjo ali zunanjo stran hiše oziroma podjetja. Roletni plašč se navije tesno skupaj in vam zato ne vzame veliko prostora. Mogoče jih je upravljati na več različnih načinov – s stikalom na tipko ali ključ, z daljinsko elektroniko, preko pametnega telefona, s kodirano tipkovnico, v primeru izpada elektrike pa tudi ročno. Vrata so opremljena z varnostnimi vzmetmi, ki preprečujejo nasilni dvig, možno pa je vgraditi tudi avtomatsko varnostno zapiralo, pritisni zapah ali talni profil na zaklepanje.

Vrata se da prilagoditi naklonu vašega terena, izbirate pa lahko med različnimi modeli, prilagojenimi vaši uporabi. Izberete lahko vrata, ki so toplotno izolirana, mrežasta vrata, hitrotekoča vrata in podobno – odvisno od vašega namena uporabe. Pomemben pa je tudi estetski izgled samega objekta, zato so rolo vrata dobavljiva v različnih barvnih odtenkih.
Pri upravljanju s stroji se hitro zgodi, da se nehote zaletimo v vrata, vendar takšni trki rolo vratom ne povzročijo večjih poškodb. Za to poskrbijo izredno trpežne in prožne lamele, ki popustijo pod pritiskom in se nato vrnejo v prvoten položaj.

Mrežasta vrata omogočajo optimalen prehod zraka in svetlobe ter zagotavljajo varnost in preglednost. Hkrati ščitijo pred nezaželenimi pogledi in vdorom listja ali umazanije. Hitrotekoča vrata omogočajo hitro odpiranje in zapiranje, s čimer je poskrbljeno za nemoten prehod ljudi in blaga. Vaše želje zaupajte izdelovalcu rolo vrat in skupaj boste našli najbolj primerna vrata za vaš dom ali podjetje.

Rolo vrata so primerna za vsak objekt in poskrbijo za estetski izgled, hkrati pa vas ščitijo pred vlomilci in vremenskimi pojavi. Zakaj jih ne bi imeli tudi vi?