Otroški pogradi so uporabni in zabavni

pogradi

Pogradi so lahko za dva ali tri otroke. Kakovostni leseni in inovativni pogradi za otroke vam ordinacijo veliko prostora in so vsi otroci v enem prostoru. Otroci bodo mirno in udobno spali ter se na pogradih tudi igrali, če jih opremite s plezali in tobogani. Pograde dobite v različnih velikostih, kot tudi v raznih barvah in materialih, zato boste z njimi lahko opremili vsako otroško sobo po svojem okusu.

pogradi

Pogradi so lahko po ugodni ceni in hkrati so naravni ter uporabnini, kar dobite na zgornji povezavi. Otroci so zelo radi skupaj, če so bolj majhni, večji pa potrebujejo zasebnost. Mladi otroci pa so nagnjeni k temu, da jih je čim več skupaj, bolj se zabavajo in tako je tudi s sorojenci. Delijo si sobo in posteljo. Tako imajo tudi veliko več prostora v sobi za igro ter gibanje. Pogradi so izdelani tako, da so praktični in uporabni, zato so lahko tudi kot omara, predalniki, plezalna naprava in še kaj se najde v ponudbi.

Tudi, če imate le enega otroka so pogradi za enega otroka rešitev, ker ima pod pogradom potem pisalno mizo in omare, da je prostor večji oziroma, da izkoristite majhen prostor za otroka. Pograd je res dobra rešitev, ne samo za otroke, ampak tudi za dorasle ter majhne prostore, kar poznamo na primer iz gorskih koč ali iz vojske.

Otroška soba bo tako bolj prostorna, zračna, udobna, zanimiva in vaš otrok se bo tam dobro počutil, ter ostali otroci tudi, če so zraven. Če imate malo večji prostor in vanj namestite dva pograda, lahko spi tam kar 6 otrok hkrati, ker so nekateri pogradi narejeni tako, da se tretja postelja enostavno izvleče spodaj kot predal. To je čudovit rešitev, ne samo za vaše otroke, ampak tudi, če pride kdo na obisk in bi želel prespati. Poglejte spletno stran in poiščite pravega za vas.