Pogradi za naše otroke

Vsi, ki imamo otroke male ali velike, vemo, da je največji problem nakup postelje. Posebej je problem, če imamo dva otroka in manjše stanovanje, mogoče samo eno otroško sobo. Seveda vsak otrok si želi nekako svojo posteljo, ampak vedno ne gre tako. Zato pa so tukaj pogradi, ki nam zelo olajšajo nakup ter so tudi zelo prijetni za spanje.

pogradi

Danes so pogradi zelo različni, imamo jih na razpolago, skoraj več kot postelj. Ni res, da se vašim otrokom ne bi kateri dopadel. Tudi sama sem nekoč imela problem, ko sta bila otroka manjša, kakšno posteljo jima kupit. Ko sta dobila pograd, sta bila nad njim zelo navdušena, sploh nista delala nobenih problemov, zakaj nimava vsak svoje postelje, pa takrat ni bila takšna velika izbira. Našim otrokom moramo lepo razložit, zakaj ne moreta imet vsak svojo posteljo in jima nekako lepo dopovedat, da je tudi pograd postelja in še mogoče boljša.

Pogradi so postelje za dva otroka, se najdejo tudi za tri otroke, za vse tiste, ki imate malo večje družine. Kot sem omenila imate zelo veliko izbiro pogradov, peljite svoje otroke poleg naj si nekako izberejo tisti pograd, na katerem bodo spali. Ne rabite se bat, da bo tisti otrok, ki bo spal zgoraj, ponoči padel na tla. Vsi pogradi, so tako narejeni, da imajo nekako zaščitno ograjo na zgornji postelji. So popolnoma varni za vse starosti. Nekateri še imajo dodatne predale, kjer lahko shranite igrače ali mogoče obleke. Vzemite si čas, ko boste izbirali primeren pograd za vaša dva otroka, vedite da bodo spali kar lep čas na njem. Ne se sekirat, boste že čez čas našli prostor za dve postelji. Pograd je res zelo dobrodošel za tiste sobice, kjer je malo prostora in še otroci so zelo zadovoljni z njim, saj so nekaj posebnega, drugačnega.