Life coach vam bo spremenil življenje

life coach

Si želite pomagati drugim ali korenito spremeniti svoje življenje? Obiščite www.mastermindakademija.com/nlp-coach/ in se pozanimajte, kako lahko to storite.

Life coach je strokovno pripravljen program za vse, ki se čutijo poklicane, da pomagajo drugim, pa ne vedo, kako bi se tega lotili, za vse, ki si želijo narediti temeljite spremembe v svojem poklicnem življenju, za vodje na različnih področjih in vse, ki se dnevno soočajo z različnimi izzivi, s katerimi bi se radi bolje soočili.

Če želite uspešno pomagati drugim, potem je Certificiran in Licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach, ki vključuje napredne tehnike in pristope coachinga in NLP pravi za vas, saj boste s tem pridobili veliko novega in potrebnega znanja. Različne tehnike, ki se jih boste tekom programa naučili, vam bodo pomagale in koristile pri vzgajanju otrok, komunikaciji s partnerjem ali partnerico, pri prodaji, odpravi strahov ali blokad, ki jih ima skoraj vsak izmed nas, lahko pa boste tudi poklicno izvajali coaching.

Med programom boste spoznali veliko uporabnih stvari. Na primer kako učinkovito izvajati coaching – kako pristopiti k strankam ali svojemu timu, saj je coachnig danes ena izmed glavnih lastnosti uspešnih vodij. Spoznali boste vrsto različnih tehnik, ki jih boste nato lahko uporabljali pri svojem delu. Seznanjeni boste z Life, Business, NLP rešitvami, ki jih boste lahko uporabili na različnih življenjskih področjih, usposobljeni pa boste tudi za profesionalnega coachinga, zato boste svoje storitve lahko prodajali na trgu in znanje predajali drugim. Pomemba tehnika, ki se je boste naučili je, kakšna vprašanja (ne)postavljati, da navdušite sogovornike za premik k nekemu cilju. Med študijem boste že naredili lasten marketinški načrt in bili deležni vse podpore, ki vam bo omogočila lažji vstop na trg.

Life coach program je razdeljen na 19 modulov. Vsak je posvečen določeni temi oziroma tehniki, znanje pa se pridobiva postopoma, zato vas ne rabi skrbeti, da bi vse skupaj šlo prehitro. V sklopu vaj boste deležni interakcij z različnimi sogovorci in gostujočimi predavatelji, naredili boste tudi nekaj samostojnih vaj in počasi boste pridobili vse znanje, potrebno za uspešen coaching.