Kakovosten tisk letakov

tist letakov

Ste manjše podjetje in potrebujete oglaševanje oziroma prepoznavnost? Potrebujete promocijo za dogodek? Vabila za veselico. Zakaj nebi poskusili kakovosten tisk letakov! Podjetje Magma media vam ponuja hiter in kakovosten tisk letakov po zelo ugodnih cenah. Ko oddate naročilo za tisk, bo na voljo že v naslednjih 24-ih urah. Velikokrat se vozimo po cesti in vidimo plakate, nikoli pa nebi človek pomislil, da bi se lahko oglaševal preko njih. Ko si bodo ljudje ogledali te plakate in če jih bo zanimal vaš plakat, se bojo hitro začeli zanimati za vas. Včasih je potrebno narediti le nekaj plakatov in že ste na boljši poti.

tisk letakov črke

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate cenik in pa akcije. Seveda če vzamete več letakov, se cena na letak zniža. Ko gre za izbiranje velikosti letaka, pogosto izbiramo med formati A3, A4, A5, A6 ali A7. Letaki so lahko pa tudi poljubnih dimeznij. Izbiramo lahko med dvostranskim ali enostranskim tiskanjem. Na voljo imamo veliko izbiro papirjev različnih gramatur. Tisk letakov je lahko barven ali pa črno – bel. Po končanem tisku imamo tudi izbiro plastificirati ali lakirati za boljšo obstojnost. Izdelava stane 0,21€ na kos ob naročilu vsaj 3000 kosov. Z podjetjem se lahko dogovorite tudi za oglaševanje na jumbo panojih. Opazimo jih lahko kjerkoli na poti z avtomobilom oziroma tam, kjer se giblje veliko število ljudi. Na voljo pa imate tudi reklamne table, katere so lahko informativne table, lahko imajo LED osvetlitev, nalepke za na steklo in podobno. Imajo tudi garancijo v primeru poškodbe plakatov. Njihovi svetovalci so vam vedno na boljo, da vam pomagajo pri izbiri vrste plakatov in dimenzijah.

Podjetje pa tudi izvaja spletno oglaševanje. Pomagali vam bojo pri grafičnem oblikovanju in pomoč pri zdelovanju celotne grafične podobe vašega podjetja. Oglaševali vas bojo preko tiska, radijskega ali televizijskega oglasa.

Začnite z vašo promocijo že danes in si priskrbite oglaševanje!