Epson industrijski tiskalniki so daleč najbolj zanesljivi in natnačni

industrijski tiskalniki

Industrijski tiskalniki znamke Epson so tehnološko izjemno napredni. Ti industrijski tiskalniki so zelo hitri ter tudi učinkoviti za vse vrste tiskov, kot so na primer etikete in razne nalepke za embalažo. Epson tiskalniki so znani po svoji zanesljivosti in robustnosti ter dolgi življenjski dobi. Nimajo težav z glavami, katere se ne zapacajo, ker jih ta tiskalnik sam čisti. Ta naprava vam omogoči, da natisnete res izjemne in natančne nalepke za svoje proizvode. Najbolje je to, da jih lahko prosti prilagajate glede oblike in dimenzij.

industrijski tiskalniki

Industrijski tiskalniki natisnejo zelo ostre in kvalitetne ter tudi obstojne nalepke, ki jih prilagodite glede oblike in velikosti vaši embalaži. Tiskate lahko toliko nalepk, kot jih potrebujete in ko jih zmanjka, ki jih spet natisnete. Lahko pa seveda tudi vmes kaj spremenite ali tiskate personalizirane nalepke. Tako boste zmanjšali vašo zalogo in ne boste metali ničesar stran, zato si boste tudi pocenili ta strošek.

Industrijski tiskalniki Epson so si zelo različni zato, ker so namenjeni raznim industrijam in načinom tiskanja ter velikostim nalepk ter temu, kar se na njih tiska. Zato je dobro, da se posvetujete s trgovcem in najdete pravi tiskalnik za vaše potrebe, da bo za vas najboljša, možna kakovost ter hkrati tudi ugodna cena.

Epson industrijski tiskalniki omogočajo tisk na neskončni papir, ki je v rolici v tiskalniku. Tiskate lahko nalepke večjih širin ter tudi velikega formata. Tudi možnosti barvnega ali črno belega tiska lahko izbirate. Hkrati lahko vaš tiskalnik upravljate kar na daljavo. Izberete lahko tudi take tiskalnike, ki imajo samodejni odstranjevalnik nalepk. Nekateri pa omogočajo tudi samodejno rezanje.

Na nalepke lahko natisnete vse, od besedila, logotipa in slik. Izberete lahko tudi take materiale, ki so odporni na vodo in kemikalije zato, da bodo nalepke vedno v redu. Tiskate pa lahko tudi posebne žive barve za tiste branže, ki imajo predpisane nalepke posebnih barv.