Igralnica za otroke, ki bo poskrbela za nepozabno praznovanje

Se bliža rojstni dan vašega otroka ali kakšna druga priložnost za katero želite pripraviti zabavo na kateri bo lahko užival s svojimi vrstniki. Za vas imamo rešitev!

Igralnica za otroke Barabin bo poskrbela za vrhunsko zabavo za vašega otroka. Zabavo jim lahko privoščite ob različnih priložnostih. Zabave za rojstne dni, zabave ob zaključku šolskega leta, zabave za splošno druženje s prijatelji…

Naša sodobno opremljena igralnica za otroke bo poskrbela za vrhunsko zabavo, ki je vaši otroci ne bodo pozabili. Ob dogovoru z našo animatorsko ekipo bomo poskrbeli za program, ki bo vaše otroke motiviral, da bodo aktivni ter poskrbel, da bodo želeli obisk naše igralnice še večkrat ponoviti. Nudimo namreč pester nabor tematskih animacij, zato se bo prav za vsakega otroka našlo kaj, kar mu bo všeč in se bo lahko ob obisku zabaval s svojimi vrstniki. Igralnica za otroke je osrečila že mnogo malih nasmejanih deklic in dečkov.

igranica za otroke

Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na pogostitev. Igralnica za otroke Barabin v sodelovanju z dvema picerijama iz bližnje okolice nudi tudi možnost ugodnega naročila slastnih pic za vaše otroke, ki bodo po aktivnostih v igralnici zagotovo že malo lačni. Pobrskajte po naši spletni strani in preverite našo odlično ponudbo ter poskrbite za enkratno zabavo za vašega otroka.

Možni so različni termini najema, tako dopoldanski kot popoldanski in prav tako najemi ob koncu tedna. Cene najema se gibljejo od 30€ naprej odvisno od izbranega termina. Več informacij o najemu in kontakte najdete na sami spletni strani barabin.si kamor vas vabimo, da se obrnete tudi za vsa nadaljna vprašanja in rezervacije. Na strani boste našli kontakti obrazec preko katerega nas boste lahko kontaktirali. Igralnica za otroke Barabin že čaka na vaš klic ali elektronsko pošto.

Poskrbite torej, da boste za naslednji rojstni dan vašemu otroku privoščili le najboljše. Naša igralnica za otroke je cenovno ugodna kar pomeni, da smo primerni za širšo populacijo zato vas vabimo, da nas kontaktirate prav vsi, ki bi želeli vašemu malčku prirediti odlično zabavo.