Za brezskrben pregled pri zdravniku sklenite dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali

dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali

 

Za dopolnilno zavarovanje je značilno, da krije stroške zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Ta vrsta zavarovanja sicer ni obvezna, je pa vsekakor nujno potrebna, če ob obisku zdravnika ne želite doplačevati stroškov zdravstvenih storitev. Če sklenete dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali, potem so te skrbi odveč, saj se stroški zdravljenja oziroma pregleda krijejo iz zavarovanja.

dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici GeneraliBrez sklenjenega dopolnilnega zavarovanja pri zavarovalnici Generali boste morali večino zdravstvenih storitev doplačati sami. Vse to bi bilo še sprejemljivo, če bi bili ti stroški majhni, a je situacija v realnosti povsem drugačna. Stroški zdravstvenih storitev so namreč tako veliki, da lahko resno ogrozijo tudi socialno varnost celotne družine.

Dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali krije 30% stroškov zdravstvenih storitev

Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja je potrebno vedeti, da je ta vrsta zavarovanja neločljivo vezana na obvezno zdravstveno zavarovanje. Na ta način dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali krije razliko do polnih stroškov osnovnih zdravstvenih storitev, zdravil in medicinsko-tehničnih pripomočkov. Z veljavnim dopolnilnim zavarovanjem pri zavarovalnici Generali vam tovrstnih stroškov ne bo potrebno plačevati iz lastnega žepa.

Dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali vam krije stroške zdravljenja ne glede na to, ali je posledica bolezni ali pa nastale poškodbe. V tem primeru se 70% stroškov zdravljenja krije iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja, 30% stroškov pa iz naslova dopolnilnega zavarovanja, ki ga sklenete pri zavarovalnici Generali in začne veljati že naslednji dan po sklenitvi.

Glavne prednosti dopolnilnega zavarovanja pri zavarovalnici Generali

Če sklenete dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnici Generali, ima to za vas številne prednosti. Cena premije je konkurenčna ponudbi ostalim zavarovalnicam in je skorajda identična, če le nimate dodatnega zvišanja cene zaradi neplačevanja premije. S sklenitvijo pa boste zato deležni drugih ugodnosti. Med njimi je zagotovo brezplačno članstvo v Generali Klubu ugodnosti, s čimer boste prihranili kar nekaj denarja.

Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja pri zavarovalnici Generali boste deležni storitev Asistenca zdravje, preko katere boste brez težav pridobili informacije o zdravnikih, postopkih naročanja, čakalnih dobah in uveljavljanju pravic v javnem zdravstvenem sistemu in iz zdravstvenih zavarovanj. Ob sklenitvi zavarovanja boste deležni tudi 10% popusta pri drugih zdravstvenih in nezgodnih zavarovanjih.