Bazen po vaši meri

Če je na vašem vrtu dovolj prostora, si na njem zlahka lahko postavite veliki bazen. Ta je še toliko bolj dobrodošel, če imate doma mlajše otroke. A ker je na trgu v povezavi z bazeni nešteto možnosti, dober premislek ob izbiri ne bo odveč.

Namesto klasičnega bazena si lahko omogočite gradnjo pravega bazena iz stiropornih zidakov dobrega proizvajalca. Cena za takšen bazen je cenovno povsem dostopna. Opremljen je približno tako kot običajni bazen.

Montažni bazeni

Montažni bazen sodi med cenovno najdostopnejše ponudbe plavalnih bazenov. Najcenejše izvedbe so vam na primer na voljo v trgovskih centrih oziroma v večjih veleblagovnicah. Opazili pa boste, da razlike med kakovostjo takšnih bazenov lahko zelo velike. Montažni bazen manjše velikosti z napravo za čiščenje vam je na primer na voljo že za okrog 70 evrov. Za večje montažne bazene po dostopni ceni pa boste odšteli približno 1500 evrov.

Prostostoječ montažni bazen vam omogoča, da si doma na vrtu lahko že v samo nekaj urah uredite lastno družinsko kopališče. Montažni bazen lahko postavite na betonsko, peščeno ali pa travnato podlago. Deloma se takšna vrsta bazenov lahko vkoplje tudi v tla.

montažni bazeni otrok

Ogled bazenov na spletu

Če ste se v tem hipu uspeli dovolj navdušiti nad tem, da v domačem okolju postavite svoj bazen, vas vabimo, da si različice bazenov ogledate tudi pri spletnih ponudnikih, ki jih pri nas ne manjka. Na njihovih spletnih straneh boste v povezavi s postavitvijo in vrstami bazenov našli izjemno koristne informacije. Z izbranim ponudnikom se lahko povežete preko telefona ali spletne pošte. Kontakt vam je na voljo na vstopni spletni strani.